Zaron u morske dubine

Privilegija je doživjeti ljepote morskih dubina novljanskog akvatorija, a u Novom Vinodolskom to je moguće i ostvariti.

Zaron u morske dubine

Ronjenje je aktivnost koja svakako zaslužuje svoje mjesto u društvenoj i turističkoj ponudi Novog Vinodolskog. Privilegija je doživjeti ljepote morskih dubina novljanskog akvatorija, a u Novom Vinodolskom to je moguće ostvariti u Ronilačkom centru DIVE SIDE.

Ronilački centar DIVE SIDE smjestio se uz samu šetnicu dr. Franje Tuđmana, na stjenovitoj plaži u blizini hotela Lišanj. S vlastitim ulazom u more, terasom, tuševima, odvojenim svlačionicama i spremištem opreme svojim korisnicima nude kompletan komfor. Ronilačka ponuda po vrhunskim SSI standardima obuhvaća sve kategorije tečajeva za djecu i odrasle. Organizacija ronilačkih izleta na prekrasnim lokacijama Kvarnerskog podmorja, provest će vas kroz podvodne grebene, zidove i spilje, te nezaboravne olupine. Prepustite se čarima mističnog podmorja i doživite nove pustolovine u društvu DIVE SIDE-a.

Uz sportsko-rekreativno ronjenje, vrlo je bitno naglasiti da je tehničko ronjenje posljednjih godina u znatnom porastu, a upravo novljanska podvodna baština – olupina potopljenog njemačkog ratnog broda TA 45 SPICA, koja se nalazi na dubini 62 m, privlači u Novi Vinodolski ovu skupinu ronioca.